Stærkt fællesskab

YouSee trainee

2023

360° salgsuddannelse

''Jeg ville gerne have et større kendskab til erhvervslivet og en uddannelse, og den kombination kunne jeg få hos YouSee….. og så havde jeg hørt rigtig godt om det fra en kammerat..''

Mød Oliver og hør om hans vej ind til YouSee og trainee uddannelsen

''En rigtig god dag for mig, er når kunderne går hjem glade og at teamet har det godt sammen. Salgsuddannelsen hos YouSee er sjov, spændende og man lærer rigtig meget..''

Mød Natasa og hør om hendes hverdag hos YouSee og trainee uddannelsen

Din direkte adgang

Hvad kræver det at blive en del af YouSee’s trainee salgsuddannelse?

For at få direkte adgang til vores uddannelse har du en baggrund i EUD Detail, HHX eller EUX. 

Har du en STX, HF eller HTX , skal du blot supplere med et 5 ugers EUS forløb. 

Vores salgsuddannelse tager to år, hvor du veksler imellem skole og hverdagen i en af vores butikker. Du er på skole 10 gange af 1 uges varighed, hvor du vil få et stærkt sammenhold og fællesskab, når du bor sammen med andre YouSee elever fra hele landet. 

På skolen vil du bla. blive udviklet og udfordret på salg, præsentationsteknik, økonomi og markedsføring, så du bliver klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse. 

Vi tager derudover på en super fed studietur i en europæisk storby for at se de nyeste tendenser og koncepter i detailbranchen.

Måske har vi svar på nogle af dine spørgsmål her

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen til salgsassistent varer 2 år.

Hvornår starter jeg?

Vores elever starter hvert år i september. Vi ansætter mellem 30-40 elever årligt fordelt på vores butikker i hele landet.

Hvordan foregår skoleopholdene?

Alle skoleforløb foregår på Handelsfagskolen i Odder. Her samles alle YouSees salgselever på i alt 10 moduler af 1 uges varighed, mandag til fredag. Du bor på skolen under alle skoleophold og får forplejning under hele opholdet. Transport til og fra skoleophold betales af YouSee. Du er indkvarteret med de andre elever på holdet, hvilket giver jer et stærkt fællesskab - vores elever fortæller altid hvor sjovt og lærerigt det har været at være på skole med de andre.

Hvordan afsluttes uddanelsen?

Du slutter uddannelsesforløbet med at aflevere en skriftlig fagprøve og gå op til en mundtligt eksamen.

Hvor mange timer om ugen arbejder jeg?

Du arbejder 37 timer pr. uge efter vagtplan inden for butikkens åbningstider. YouSee butiks åbningstider kan du finde her.

Hvordan er løn og vilkår?

Løn og vilkår følger den gældende butiksoverenskomst ml. Dansk Erhverv og HK. Derudover har du mulighed for selv at påvirke din løn med en attraktiv provisionsordning

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en adgangsgivende grunduddannelse?

Du kontakter en studievejleder på din lokale handelsskole, som kan hjælpe dig videre med, hvad det kræver. Ex. kan ses her: EUD, EUX og HHX (direkte adgangsgivende) STX, HTX eller HF (kræver 5 ugers EUS forløb) HG (kan være direkte adgangsgivende)

Hej...

Jeg hedder Lucas og er uddannelsesansvarlig hos YouSee - jeg kan hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål

Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål til det at være trainee i YouSee 61 61 61 70 eller e-mail: lufr@yousee.dk

Vi tror på dig
og det du kan

YouSee trainee

360° salgsuddannelse

YouSee A/S
Teglholmsgade 1
0900 København
CVR: 14 77 39 08

Copyright © 2023 | TDC. Alle rettigheder forbeholdes – Persondatameddelelser.

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®