Uddannelse & Karriere

Elsker du at arbejde med mennesker, og er du vild med at udfordre dig selv? Så har vi en unik salgsuddannelse.

Uddannelsens opbygning og adgangskrav

Vores salgsuddannelse tager to år, hvor du veksler imellem skole og hverdagen i en af vores butikker. Du er på skole 10 gange af 1 uges varighed, hvor du vil få et stærkt sammenhold og fællesskab, når du bor sammen med andre YouSee elever fra hele landet.

På skolen vil du bla. blive udviklet og udfordret på salg, præsentationsteknik, økonomi og markedsføring, så du bliver klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Vi tager derudover på en super fed studietur i en europæisk storby for at se de nyeste tendenser og koncepter i detailbranchen. 

For at få direkte adgang til vores uddannelse har du en baggrund i EUD Detail, HHX eller EUX.

Har du en STX, HF eller HTX , skal du blot supplere med et 5 ugers EUS forløb.

Hos os er to dage aldrig ens

Afspil video

Yousee Elevkampagne 2020 1430 Editeddarkgreen

Hverdagen i butikken er helt speciel

Som salgselev i YouSee butik, skal du trives med et højt tempo i hverdagen, vores stærke konkurrencekultur og være en del af fællesskabet på lige fod med din kolleger. 

Du rådgiver og sælger de bedste YouSee-løsninger til butikkens kunder og afdækker deres behov og matcher det med de rigtige YouSee-produkter. Når der ikke er travlt med kunder, sørger du for en salgsklar butik, der er pæn og indbydende.

Vi giver altid kunderne den bedste oplevelse

Afspil video

Yousee Elevkampagne 2020 1528 Editeddarkgreen

Den gode oplevelse

Når du ikke er på skoleophold, tilbringer du hverdagen i din YouSee butik fyldt med de fedeste produkter og den nyeste teknologi. Kunder er aldrig ens og deres ønsker og behov varierer. Derfor forventer vi, at du kan tænke hurtigt og tager initiativ, når det er nødvendigt – det tror vi på giver verdens bedste kundeoplevelse.

Din start på en spændende fremtid

Afspil video

Yousee Elevkampagne 2020 1689 Editeddarkgreen

Skab din egen karriere

Hos YouSee stræber vi efter at give dig mere end kun et godt afsæt. Du starter på en karriere, der kan tage dig langt hvor det eneste, der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats.

Bliv en del af teamet