Mød os her

Se her, hvad dine kommende kollegaer synes er det bedste ved at være del af YouSee familien.

Yousee Elevkampagne 2020 1642

Michelle elsker fællesskabet i butikken

2. års salgselev

Jeg kan mærke, når jeg står op om morgen, at jeg har lyst til at komme på arbejde. Jeg glæder mig til at se mine kollegaer, og jeg ved, jeg kan snakke med dem om både nederlag og succeser. Det fællesskab man får i butikken er et utroligt unikt fællesskab. Du er mere sammen med dine kollegaer, end du er sammen med din familie, og det gør jo også bare, at man skaber nogle virkelig stærke relationer. Fællesskabet mellem leder og elev er fuldstændig det samme som fællesskabet mellem leder og fuldtidsansatte. Der bliver ikke lagt vægt på, hvilken titel man har, så fra første dag som elev, er man en del af et mega fedt sammenhold.

Yousee Elevkampagne 2020 1483

Nicolai er meget karrierebevist og værdsætter udfordringer

Souschef

Da jeg i sin tid startede i YouSee, startede jeg som elev. Efter de 2 år som elev, fik jeg som mange andre lov til at forsætte i butikken som fuldtidsansat. Jeg har i min tid ved YouSee udviklet mig utrolig meget som menneske og utrolig meget professionelt. I dag sidder jeg som Souschef og har haft rigtig mange fede steps på vejen, og jeg har fået et rigtig godt netværk af mennesker igennem YouSee, og det sætter jeg stor pris på. Der hvor jeg virkelig kan mærke suset er, når jeg ser, at mine kollegaer lykkes og jeg kan mærke, at det skaber glæde og god stemning i butikken. 

Yousee Elevkampagne 2020 1721

Calvin elsker teknologien og de gode oplevelser

1. års salgselev

YouSee er kendt for mange forskellige ting. Jeg tror, at vores TV og vores internet er der, hvor vi virkelig differentierer os. Når man kommer helt tæt på YouSee, er der en helt ny verden, der åbner sig. Jeg har udviklet mig meget i min første tid som elev specielt på måden, jeg kommunikerer på, fordi jeg taler med mennesker hver dag - det synes jeg er fedt! Når jeg kan give kunden en god oplevelse, så bliver jeg selv helt varm om hjertet.

Yousee Elevkampagne 2020 1435

Candan mærker suset, når der er afveksling i hverdagen

1. års salgselev

Det fede ved at stå i YouSee butik er, at jeg får et stort ansvar og er repræsentant for YouSee og YouSees produkter. Der er aldrig to dage, der er ens i YouSee. Jeg lærer hele tiden noget nyt, opbygger en masse erfaringer, som er med til at gøre mig til en stærkere person og sælger. Det er blandt andet det, der gør, at hverdagen er så spændende. De fedeste oplevelser er, når jeg sender en kunde ud af butikken med et kæmpe smil på læben, og jeg ved, at jeg har leveret den bedste kundeoplevelse, og kunden går hjem med den bedste løsning  – det er der, jeg mærker suset.

Yousee Elevkampagne 2020 1528

Sebastian elsker udvikling både fagligt og personligt

Butikschef

Det at være elev i YouSee kræver, at man har lyst og vilje til at udvikle sig både på sin faglighed og som person. Man skal med andre ord ville noget ”mere” med sig selv.

Min rolle som butikschef er at støtte op omkring elevens udvikling både på skolen og i hverdagen i butikken, så vi sikre træning og udvikling af deres kompetencer. Det handler om, at de kommer til at føle sig så trygge som muligt i deres hverdag. Jeg har valgt at være i YouSee, da jeg ser det som en god karrierevej.