Få svar på dine spørgsmål om vores salgsuddannelse

 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen varer 2 år.

Hvornår starter jeg?

Vores elever starter hvert år i september. Vi ansætter mellem 30-40 elever årligt fordelt på vores butikker i hele landet.

Hvordan foregår skoleopholdene?

Alle skoleforløb foregår på Handelsfagskolen i Odder. Her samles alle YouSees salgselever på i alt 10 moduler af 1 uges varighed, mandag til fredag. Du bor på skolen under alle skoleophold og får forplejning under hele opholdet. Transport til og fra skoleophold betales af YouSee. Du er indkvarteret med de andre elever på holdet, hvilket giver jer et stærkt fællesskab - vores elever fortæller altid hvor sjovt og lærerigt det har været at være på skole med de andre. 

Hvordan afsluttes uddannelsen?

Du slutter uddannelsesforløbet med at aflevere en skriftlig fagprøve og gå op til en mundtligt eksamen.

Hvor mange timer om ugen arbejder jeg?

Du arbejder 37 timer pr. uge efter vagtplan inden for butikkens åbningstider. YouSee butiks åbningstider kan du finde her.

Hvordan er løn og vilkår?

Løn og vilkår følger den gældende butiksoverenskomst ml. Dansk Erhverv og HK. Derudover har du mulighed for selv at påvirke din løn med en attraktiv provisionsordning.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en adgangsgivende grunduddannelse?

Du kontakter en studievejleder på din lokale handelsskole, som kan hjælpe dig videre med, hvad det kræver. Ex. kan ses her:

  • EUD, EUX og HHX (direkte adgangsgivende)
  • STX, HTX eller HF (kræver 5 ugers EUS forløb)
  • HG (kan være direkte adgangsgivende)